Domain not able to receive outside mail

Discussion in 'Installation/Configuration' started by jtheed, Oct 22, 2010.

  1. jtheed

    jtheed Member HowtoForge Supporter

    ISPConfig 3.0.3 on Debian 5

    I have one domain that cannot receive email from outside of the server. The domain name has a - in the 2nd position
    ie: a-1domainname.com.
    I erased all of the email accounts and the email domain and site domain and waited until the job queue was clear. I recreated the site, email domain and email mailboxes and still cannot receieve email from outside the server. If another domain on the same server sends the email, it gets delivered.
    I have another domain on the same server with a - in the 4th position and it works fine.
    I then added another domain with the same name but no dash in the name
    ie: a1domainname
    as I have it registered as well and it works fine receiving email from outside the server. I can also forward from the domain without the - to the one with the - and it forwards fine, but they are on the same server. This domain worked fine on ispconfig2.2.
    Could this be a bug in 3.0.3?
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    No.

    Please post the exact error messages that you get in the mail log.
     
  3. jtheed

    jtheed Member HowtoForge Supporter

    Turns out that when the outside spam filter service was setup, they used the IP address instead of the domain name for the mail server of this particular site. Due to a server crash and another server already running, the address had changed.
     

Share This Page