domain.com resolves to shared IP page.

Discussion in 'General' started by street, Dec 15, 2011.

  1. street

    street New Member

    Centos 5, ISPConfihg 2.2.4

    My domains, "domain.com", resolve to a shared ip page rather that the site for the domain.
    I have seen similar posts for issues where the subdomain does this. My subdomains all resolve to the site for the domain as expected.

    I have Registered nameservers with registrar under the same domain.

    ns1.domain.com 1.2.3.4
    ns2.domain.com 1.2.3.4

    A Records in ISPconfig: www.domain.com 1.2.3.4

    Everything else works fine including mail ftp etc..

    Am I missing some essential record?

    Please assist.
     
  2. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    What's in your Vhosts_ispconfig.conf, and what's the output of
    Code:
    ifconfig
    ?

    IP addresses in Vhosts_ispconfig.conf must correspond to those in the output of ifconfig.
     
  3. street

    street New Member

    The IP's match in both files:

    One of my sites in Vhosts_ispconfig.conf

    <VirtualHost 75.98.169.179:80>
    ServerName www.15ddc.com:80
    ServerAdmin webmaster@15ddc.com
    DocumentRoot /var/www/web2/web
    DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
    ErrorLog /var/www/web2/log/error.log
    Alias /stats "/var/www/web2/web/webalizer"
    Alias /error/ "/var/www/web2/web/error/"
    ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
    ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
    ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
    ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
    ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
    ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
    ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
    AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /var/www/web2/user/$1/web/$3
    AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /var/www/web2/user/$1/web/$3
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK)
    RewriteRule .* - [F]
    </IfModule>
    </VirtualHost>

    And ifconfig:

    [root@server ~]# ifconfig
    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
    inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:99261 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:99261 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:11669781 (11.1 MiB) TX bytes:11669781 (11.1 MiB)

    venet0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
    inet addr:127.0.0.1 P-t-P:127.0.0.1 Bcast:0.0.0.0 Mask:255.255.255.255
    UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1
    RX packets:14206777 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:14858250 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:2583738141 (2.4 GiB) TX bytes:15181113940 (14.1 GiB)

    venet0:0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
    inet addr:75.98.169.137 P-t-P:75.98.169.137 Bcast:75.98.169.137 Mask:255.255.255.255
    UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1

    venet0:1 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
    inet addr:75.98.169.179 P-t-P:75.98.169.179 Bcast:75.98.169.179 Mask:255.255.255.255
    UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    I get a "Server not found" error when I try to access http://www.15ddc.com/ .

    Does the DNS record point to the correct server? Is Apache listening on all interfaces? Did you check your firewall settings?
     
  5. street

    street New Member

    Yes, sorry about that. It's up now.
     
  6. street

    street New Member

    Meaning that the server is online but the issue still exists.
     
  7. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Working for me. I see the welcome page for www.15ddc.com.
     
  8. street

    street New Member

    Yes, the issue is not with the sub-domains. Try without the www.
     
  9. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Please check if 15ddc.com exists as a Co-Domain (without www) for the www.15ddc.com website.
     
  10. street

    street New Member

    No, there are no co-domains. when I try to create a co-domain without any subdomain I get the message "The name .offshore-etc.com is already in use by another site or domain."
     
  11. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Is it in use by another website already?
     
  12. street

    street New Member

    no. I have the same issue with all my domains.
     
  13. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Did you empty the recycle bin?
     
  14. street

    street New Member

    Nothing there
     
  15. street

    street New Member

    Anyone? Need help with this. Is there a solution?
     

Share This Page