DNS Problem, please help me

Discussion in 'General' started by DarkoG, Dec 18, 2013.

  1. DarkoG

    DarkoG New Member


    Recently i installed ISPConfig on my Debian 7 VPS on OpenVZ container. Everything is configured sucessfuly and there are no errors so far.

    I have problem with the DNS, i added my website on this way:


    On my domain i changed the ns servers to ns1.darkog.com and ns2.darkog.com too.

    I checked the website here http://www.intodns.com/shinywebs.com And intodns detected some strange errors.

    So the website i added now is unavailable.
    Please take a look at my issue, i will be very thankful. Thanks in advance.
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The dot at the end of the data part of the cname record is missing.

    Take a look into the /var/log/syslog file, does it contain any errors for named or bind?

    you can search the file with grep:

    grep bind /var/log/syslog
    grep named /var/log/syslog
  3. DarkoG

    DarkoG New Member


    grep named /var/log/syslog is a bit longer i exported it to: http://pastebin.com/WP0eVvt7

    Please take a look at the logs and let me know, Thanks for your reply
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The logs are ok so far. In the directory /etc/bind/ should be a file pri.shinywebs.com. Is this file there or is it named pri.shinywebs.com.err ?
  5. DarkoG

    DarkoG New Member

    Till, i sloved it already. I noticed that somehow bind9 was down and i restarted it now works.

Share This Page