dig MX results

Discussion in 'Installation/Configuration' started by cruz, Nov 4, 2007.

  1. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Try to send a mail to that user. Does it arrive in his Maildir?
     
  2. cruz

    cruz New Member

    tried to send mail to user

    Here is what I get back in my mail.
    HTML:
    Reporting-MTA: dns;bay0-omc3-s4.bay0.hotmail.com
    Received-From-MTA: dns;BAY128-W4
    Arrival-Date: Thu, 15 Nov 2007 08:09:16 -0800
    
    Final-Recipient: rfc822;[email protected]
    Action: failed
    Status: 5.1.1
    Diagnostic-Code: smtp;550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table
    Here is what is in the mail log. I tried from two diffrent mail accounts.
    HTML:
    Nov 15 08:13:34 server1 postfix/smtpd[6680]: NOQUEUE: reject: RCPT from localhost.localdomain[127.0.0.1]: 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table; from=<[email protected]> to=<[email protected]> proto=ESMTP helo=<www.mysite4webhosting.com>
    Nov 15 08:13:34 server1 postfix/smtpd[6680]: lost connection after RCPT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Nov 15 08:13:34 server1 postfix/smtpd[6680]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Nov 15 08:15:17 server1 postfix/smtpd[6703]: connect from bay0-omc3-s36.bay0.hotmail.com[65.54.246.236]
    Nov 15 08:15:17 server1 postfix/smtpd[6703]: NOQUEUE: reject: RCPT from bay0-omc3-s36.bay0.hotmail.com[65.54.246.236]: 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table; from=<[email protected]> to=<[email protected]> proto=ESMTP helo=<bay0-omc3-s36.bay0.hotmail.com>
    Nov 15 08:15:17 server1 postfix/smtpd[6703]: disconnect from bay0-omc3-s36.bay0.hotmail.com[65.54.246.236]
    Nov 15 08:18:37 server1 postfix/anvil[6705]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:65.54.246.236) at Nov 15 08:15:17
    Nov 15 08:18:37 server1 postfix/anvil[6705]: statistics: max connection count 1 for (smtp:65.54.246.236) at Nov 15 08:15:17
    Nov 15 08:18:37 server1 postfix/anvil[6705]: statistics: max cache size 1 at Nov 15 08:15:17
    
    Falko, I have two threads in regards to this issue. Please make note of that.We can use just this one if that is ok with you. I did not mean to dubble post. thanks
     
    Last edited: Nov 15, 2007
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is [email protected] listed in /etc/postfix/virtusertable? Is stocktongoodsamaritan.org listed in /etc/postfix/local-host-names?
     
  4. cruz

    cruz New Member

    yes

    Yes to both of those questions. But there are two files for each. one had a ~ on the end.
     
  5. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you post /etc/postfix/virtusertable and /etc/postfix/local-host-names?
     
  6. cruz

    cruz New Member

    output posting

    /etc/postfix/virtusertable
    HTML:
    ###################################
    #
    # ISPConfig virtusertable Configuration File
    #         Version 1.0
    #
    ###################################
    [email protected]    web1_u1
    [email protected]    web1_u1
    [email protected]    web1_u1
    [email protected]    web1_u1
    [email protected]    web1_u2
    [email protected]    web1_u2
    [email protected]    web1_u2
    [email protected]    web1_u2
    [email protected]    web1_u3
    [email protected]    web1_u3
    [email protected]    web1_u3
    [email protected]    web1_u3
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web4_u1
    [email protected]    web3_u2
    [email protected]    web3_u2
    [email protected]    web3_u2
    [email protected]    web3_u2
    [email protected]    web3_u1
    [email protected]    web3_u1
    [email protected]    web3_u1
    [email protected]    web3_u1
    #### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####
    /etc/postfix/local-host-names
    HTML:
    ###################################
    #
    # ISPConfig local-host-names Configuration File
    #         Version 1.0
    #
    ###################################
    localhost
    server1.mysite4webhosting.com
    localhost.server1.mysite4webhosting.com
    localhost.mysite4webhosting.com
    localhost.localdomain
    www.apostolichearts.com
    www.stocktongoodsamaritan.org
    www.mysite4webhosting.com
    apostolichearts.com
    stocktongoodsamaritan.com
    mysite4webhosting.com
    mail.mysite4webhosting.com
    #### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####
     
  7. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Looks ok... :confused:
     
  8. cruz

    cruz New Member

    how to fix this problem

    I am scratching my head trying to figure this out. I created the 3rd site(mysite4webhosting.com) witch is the domain I have setup for the server, just to see if it would work. I setup mail on it and it works just fine. I can login and send mail to and from. I setup stocktongoodsamaritan site before I setup the records. Do you think that has something to do with it not able to login and not able to receive mail?
    I just created an account on stocktongoodsamaritan and it sends out a mail to the email account I registered with. Here is the log on that.
    HTML:
    Nov 18 13:31:42 server1 postfix/pickup[1837]: 201F04A633B: uid=33 from=<www-data>
    Nov 18 13:31:42 server1 postfix/cleanup[2268]: 201F04A633B: message-id=<[email protected]>
    Nov 18 13:31:42 server1 postfix/qmgr[30178]: 201F04A633B: from=<[email protected]>, size=1251, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 18 13:31:44 server1 postfix/smtp[2270]: 201F04A633B: to=<[email protected]>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[209.85.147.114]:25, delay=2.2, delays=0.04/0.02/0.47/1.6, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 OK 1195421504 n9si8788521wag)
    Nov 18 13:31:44 server1 postfix/qmgr[30178]: 201F04A633B: removed
    
    I don't know what to do. If I am receiving mail to my other sites, then the ports are open for the mail corect? Is there a way to setup another site and move everything over to it? There is a entry in DNS for stocktongoodsamaritan.
     
  9. cruz

    cruz New Member

    all is well

    I went into the DNS and placed checkmarks on creat a DNS and out poped two domains. one with com and one with org. I do not know how there was two, but that fixed the problem. Then I was able to delite the com domain. It is working now. Thanks for all the help everyone has given.
     

Share This Page