Debian with ISPConfig, problems with php after installing phpmyadmin

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by Shella, Mar 5, 2009.

  1. Shella

    Shella New Member

    Hi all, i got a strange problem.
    Untill yesterday my server read php files on both port 80 and 81
    After I installed phpmyadmin for ISPConfig and UebiMiau Webmail I can access on www.clistere.com:81 to work on ISPConfig panel without problem...
    but if I browse www.clistere.org/home.php ... apache doesn't read php file! This is for each php file on port 80.
    Don't know if is involved firewall...
    How could it be? Can somebody help me please?
    Firewall iptables -L give this:

    Chain INPUT (policy DROP)
    target prot opt source destination
    ACCEPT icmp -- anywhere anywhere icmp time-exceeded
    ACCEPT icmp -- anywhere anywhere icmp source-quench
    ACCEPT icmp -- anywhere anywhere icmp destination-unreachable
    ACCEPT 0 -- anywhere anywhere
    ACCEPT 0 -- anywhere anywhere state RELATED,ESTABLISHED
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:ssh
    ACCEPT icmp -- anywhere anywhere icmp echo-request
    ACCEPT 0 -- anywhere anywhere state RELATED,ESTABLISHED
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:ssh
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:domain
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:ldap
    ACCEPT udp -- anywhere anywhere udp dpt:ldap
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:ftp
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:ftp-data
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:www
    ACCEPT tcp -- anywhere anywhere tcp dpt:81
    ACCEPT 0 -- anywhere anywhere

    Chain FORWARD (policy DROP)
    target prot opt source destination

    Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
    target prot opt source destination

    Thanks a lot.
     
  2. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    It's working for me, so I guess you got it fixed?
     
  3. Shella

    Shella New Member

    Yes I fix. I don't know exactly what happened. I got some stupid cache browser problem too.
    Thanks a lot falko.
     

Share This Page