Debian 6 and ISPConfig 3 Problem with vhosts

Discussion in 'Installation/Configuration' started by christospgr, Dec 17, 2011.

  1. christospgr

    christospgr New Member


    Thank you for providing ISPConfig 3 it's been an amazing job.
    I have followed the This guide to setup my server. My server is located at hetzner I have assigned to the server 2 IP's which work.

    I have setuped the IP's at the /etc/network/interfaces. I add the Sites at the DNS module and then I add the sites at the Sites module.

    My problem is that all the sites I have added are redirecting to one site and the vhosts seem that they are not working. I have checked one by one and the seem to be ok. Any suggestions?

    Thank you in advance
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Ensure that you selected the ip address and not * in the website settings.
  3. christospgr

    christospgr New Member

    This is a vhost
    <Directory /var/www/>
        AllowOverride None
        Order Deny,Allow
        Deny from all
          DocumentRoot /var/www/
        ServerAdmin [email protected]
        ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/
    And this is the default from site-available
    	ServerAdmin webmaster@localhost
    DocumentRoot /var/www
    	<Directory />
    I am sure that is the IP selected it refuses to work.
    Last edited: Dec 17, 2011
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    and you entered in the bowser URL bar and not As you did not enable the auto subdomain www, you can only access the site with

Share This Page