Co-domain problem

Discussion in 'General' started by Gimly, Dec 20, 2007.

  1. Gimly

    Gimly Member

    Hi all,

    I have a problem with co-domain. The forward doesn't work. For example : I created on co-domain to forward on my directory forum ( But the server return :

    You don't have permission to access / on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache Server at Port 80
    I have debian etch with suphp & modsecurity enable on my server.

    Do you have any idea about this problem ? You can try it with the url.
    Thank you in advance for your answers. :)
  2. Hans

    Hans Moderator ISPConfig Developer

    When you created a co-domain, did you use "forum" within the hostname field and "" within the domain field? Within the forward field you should add the text "". Did you do that?
  3. Gimly

    Gimly Member

    It worked fine but I've upgrade ispconfig with 2.2.18 and now it doesn't work. The problem also exists for my customers. I don't modified settings on my server. If you have an idea ?
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please post the vhost definition for this vhost from the file Vhost_ispconfig.conf
  5. Gimly

    Gimly Member

    I find the problem in the Vhost_ispconfig.conf, I add "/" on the vhost :

    But the problem is for all my vhost. There are a skeleton/template file in ispconfig, where I can add "/" for changing all my vhost and fix the bug ?

    Thank you for your answers
    Last edited: Dec 23, 2007
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    You can change this in the function make_vhost() in /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php.
  7. Gimly

    Gimly Member

    Ok, Thank you now it work fine :)

Share This Page