Client webpages not working

Discussion in 'General' started by daseagle, Mar 12, 2012.

  1. daseagle

    daseagle New Member

    Hello!

    I seem to have a bit of trouble with the client websites, on a Centos 5.7.

    Instead of the client webpage, the normal Apache/Centos testpage shows up.

    In ISPCONFIG, I created the client. Then logged in with the client credentials and created: dns settings, site, ftp account for that site, email domain.

    After this, I connected via ftp, with the freshly created ftp account. I copied a small (one index.html, some images, so no database complications) to the web folder.

    Went to the www address - and oops - only test page shows up. Checked from other devices, same thing - so its not a cache issue.

    I am quite afraid to start messing around in the configuration files, so anything you need, I'll copy paste-it.

    ---

    On restart, httpd reports:

    Stopping httpd: [ OK ]
    Starting httpd: [Mon Mar 12 20:38:25 2012] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
    [ OK ]
     
  2. kwickcut

    kwickcut Member

    does you server have a fully qualified domain name

    yourdomail.com
     
  3. daseagle

    daseagle New Member

    Of course it has.

    DNS works. But instead of the server showing the client webpage, it shows the default Apache testpage.

    Edit:

    On further checking, it seems that the webserver still shows only the stuff that is in /var/www/html, instead of content in /var/www/clients/client1/web1
     
    Last edited: Mar 12, 2012
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    1) Check that you enabled "auto subdomain www" in the website settings.
    2) Check that the IP you selected for the website matches the IP of the domain in dns.
     

Share This Page