CentOS 5 Server - Keeps going offline

Discussion in 'Server Operation' started by Matty B, Dec 15, 2009.

  1. topdog

    topdog New Member HowtoForge Supporter

    are u sure it is not hardware related ? Have you got your hosting company to check the hardware ?
     
  2. Matty B

    Matty B New Member

    Their support is ridiculous, when I contact them asking about it they reply with:
    I don't really trust them for wanting me to pay them first, incase it is a hardware problem and they don't own up to it so they can keep the money.

    I'm with www.fasthosts.co.uk and only just recently I decided to look at a few reviews about them and a lot of people have done nothing but complain about their service.

    I will try contacting them again though.
     
  3. Matty B

    Matty B New Member

    When I am clicking to restart the server from my control panel its not even starting up, it's going straight back down again, over and over. But if I leave it until the morning it will start to work again straight away, it's been doing the same thing for the past week or two.
     
  4. topdog

    topdog New Member HowtoForge Supporter

    Then it is surely hardware related, could be overheating of components.
     
  5. Matty B

    Matty B New Member

    I have emailed my host asking them to take a look at the server.

    Will more than likely be sometime tomorrow when I get a reply now though since its after 5 PM here, I'll post an update once I receive a reply from them.

    Thanks for all your support up to now, I really appreciate it, thanks :)
     

Share This Page