Cant see new site

Discussion in 'Installation/Configuration' started by swordsaint, Mar 21, 2009.

  1. swordsaint

    swordsaint New Member

    i created a new site and when i try to browse to it i get this error message

    Redirect Loop
    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
    The browser has stopped trying to retrieve the requested item. The site is redirecting the request in a way that will never complete
    .


    i checked to see if was a dns problem by useing dig and it resloves correctly

    ; <<>> DiG 9.4.2-P2 <<>> www.dial4tech.com
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 48428
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;www.dial4tech.com. IN A

    ;; AUTHORITY SECTION:
    dial4tech.com. 900 IN SOA ns1.dial4tech.com. admin.dial4tech.com. 2009031408 28800 7200 604800 86400

    ;; Query time: 37 msec
    ;; SERVER: 68.87.69.146#53(68.87.69.146)
    ;; WHEN: Sat Mar 21 05:11:10 2009
    ;; MSG SIZE rcvd: 81


    i did notice in the isp cron logs i get these error messages

    ln: creating symbolic link `/var/www/clients/client1/www.dial4tech.com': No such
    file or directory

    [error] VirtualHost *:80 -- mixing * ports and non-* ports with a NameVirtualHost address is not supported, proceeding with undefined results


    please help me it driving me crazy:confused:
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please update to the latest ISPConfig 3 from SVN.
     
  3. swordsaint

    swordsaint New Member

    thanks it worked :)
     

Share This Page