Cant login to ispconfig web admin page

Discussion in 'General' started by cortexx, Oct 18, 2008.

  1. cortexx

    cortexx New Member

    So its a fresh install of Hardy Heron Ubuntu, newest build of ispconfig 2 and everything seems to work and boot ok .... except , i cant login to ispconfig with the browser.

    the URL :-https://192.168.1.75:81/

    returns :-

    Internet Explorer cannot display the webpage

    Most likely causes:
    You are not connected to the Internet.
    The website is encountering problems.
    There might be a typing error in the address.

    I can login to the Server using putty and on a reboot everything reboots ending with ISP starting with no errors!

    I know your going to ask so here is my netstat -tap output :-

    root@mars:/var/log# netstat -tap
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
    tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 4714/mysqld
    tcp 0 0 *:www *:* LISTEN 5873/apache2
    tcp 0 0 mars.ibcbrantfor:domain *:* LISTEN 6024/named
    tcp 0 0 localhost.locald:domain *:* LISTEN 6024/named
    tcp 0 0 localhost.localdoma:953 *:* LISTEN 6024/named
    tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 5973/master
    tcp 0 0 *:https *:* LISTEN 5873/apache2
    tcp6 0 0 [::]:imaps [::]:* LISTEN 4825/couriertcpd
    tcp6 0 0 [::]:pop3s [::]:* LISTEN 4864/couriertcpd
    tcp6 0 0 [::]:pop3 [::]:* LISTEN 4844/couriertcpd
    tcp6 0 0 [::]:imap2 [::]:* LISTEN 4805/couriertcpd
    tcp6 0 0 [::]:ftp [::]:* LISTEN 6057/proftpd: (acce
    tcp6 0 0 [::]:domain [::]:* LISTEN 6024/named
    tcp6 0 0 [::]:ssh [::]:* LISTEN 4616/sshd
    tcp6 0 0 ip6-localhost:953 [::]:* LISTEN 6024/named
    tcp6 0 0 [::]:smtp [::]:* LISTEN 5973/master
    tcp6 0 0 mars.ibcbrantford.c:ssh 192.168.1.7%8191:2045 ESTABLISHED 6291/0
    root@mars:/var/log#


    Where do i start ? , am i doing something very obviously wrong ?

    thanks

    :D
     
  2. till

    till Super Moderator

    Please run:

    /etc/init.d/ispconfig_server start

    as root user on the shell.
     
  3. cortexx

    cortexx New Member

    Hey there

    I already did this , the system is up and running but i still cannot login , i dont even get a message from the server , its as if there is no https service available.. It doesnt acknowledge that a connection is attempting to be made at all.
     
  4. _X_

    _X_ New Member

  5. cortexx

    cortexx New Member

    after deleting the partitions and reinstalling it from scratch it worked fine :D
     

Share This Page