Can't login after instalation

Discussion in 'Installation/Configuration' started by, Apr 8, 2006.

  1. Member

    I'm having a difficulty with ISPConfig 2.2.0.
    My platform isn't "standard" but that shoould not a problem. I'm running CentOS 4.3 X86_64 under a XenU domain. The instalation is the minimal CentOS intall with some few others packages.

    ISPConfig compiles fine. ISPConfig starts complainning of:
    1 -
    [[email protected] init.d]# ./ispconfig_server start
    Starting ISPConfig system...
    /root/ispconfig/httpd/bin/apachectl startssl: httpd started

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /root/ispconfig/scripts/lib/ on line 47
    No results found!ISPConfig system is now up and running!

    2 - [[email protected] init.d]# ./ispconfig_tcpserver start
    Starting ispconfig_tcpserverIncorrectly built binary which accesses errno or h_errno directly. Needs to be fixed.
    Incorrectly built binary which accesses errno or h_errno directly. Needs to be fixed.

    I don't know what to do from this point forward. And I'm also knocking my head against the screen becaus I access (it maps to my internal IP) but I just can't login. I tryed user/pass admin admin and user/pass mysql_user/mysqlpass.

    Right now, I just need help. I'm strugling with this for the past 3 days...

    Thank you & sorry my "strange" english.
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Did you got any errors during installation? It seems that the installer was not able to create the database itself, this might hapen if you enter the name of an already exiting database in the installer.
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  4. Member

    Hi all,
    your tips resolved my case... how dumb of me. I was creating the database instead of letting ISPConfig do it.

    It's all running now. I'll just have to lear on getting arround and work with it.

    Thank you ALOT


Share This Page