Can't get mail (CentOS 5.2 + ISPconfig 2.2.29)

Discussion in 'Installation/Configuration' started by wammy28, Jan 26, 2009.

  1. wammy28

    wammy28 New Member

    Dear all
    I had configured my web real IP website with ISP config.
    1. I found porblems that I can send my mail to gmail or any. But when I reply I couldn't get any e-mail. Nothing wrong with gmail. It didn't say any error.
    2. I'm afraid to send it back to my address because It will go to endless loop until I stop process.
    3. /web is find.
    Please help!!

    Regards
     
  2. wammy28

    wammy28 New Member

    Sorry I found it. I didn't declare my 2nd level domain name to my DNS providers. After I did it, my mail arrived.
    However I still afraid about looping e-mail. How to avoid it and how it happen.
    Thanks
     
  3. till

    till Super Moderator

    What about sending the email to a slightly different email address on your server? You can set this second address as alias while you still use the first address for sending.
     
  4. wammy28

    wammy28 New Member

    Thanks Till for your answer.

    I have another probelm that I accidentally delete web1_admin user in order to make the admin email short. I changed setting prefix in server setting.
    Now I try to add admin account again but ISPconfig say it already there. I can't use this account nake even I empty my recycle bin.
    I try to look in search but there are no answer.
     
  5. till

    till Super Moderator

    Please take a look at all recycle bin's, there is more then one and empty all of them.
     

Share This Page