Cant get E-Mail System to work -> unknown user: "xxx"

Discussion in 'Installation/Configuration' started by at0m33, Feb 19, 2011.

  1. at0m33

    at0m33 New Member

    [fixed] Cant get E-Mail System to work -> unknown user: "xxx"

    Hey Guys,

    i cant cant get the E-Mail System to work. Sending E-Mails is working, but i cant receive e-mails :(. I've used this Tutorial:

    http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-courier-ispconfig-3

    Here some Logs and Configs:

    ISPConfig Mail Protcol:

    ...
    Feb 18 23:34:33 servername postfix/local[5601]: 1B7CC20848E: to=, relay=local, delay=0.03, delays=0.01/0.01/0/0.01, dsn=5.1.1, status=bounced (unknown user: "xxx")
    ...

    -> but the User exists (@ ispconfig). I also can login into squirrelmail without errors.

    ISPConfig Mail Warn Protocol:

    ...
    Feb 18 23:34:33 servername postfix/trivial-rewrite[5595]: warning: do not list domain serverdomain in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    ...

    master.cf:

    main.cf:

    Can anyone help me?

    -- at0m33
     
    Last edited: Feb 19, 2011
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    You must remove the email domain from the mydestination line in your main.cf and restart Postfix.
     
  3. at0m33

    at0m33 New Member

    Hi,

    thanks, now is it working :).

    I have misinterpreted the error message. My thought was, that i have to insert the domain into mydestination...

    ~ fixed

    -- at0m33
     

Share This Page