Can´t access custom index on websites

Discussion in 'Installation/Configuration' started by jbuchmann, Feb 7, 2013.

  1. jbuchmann

    jbuchmann New Member

    Hi,

    I followed up http://www.howtoforge.com/perfect-server-opensuse-12.2-x86_64-apache2-dovecot-ispconfig-3 and all works perfect, only suphp version is no longer in server and I have to install a new one.

    I create two clients, DNS zones, sites and FTP user, I upload the content with no given error, but Im still see the default (welcome) page in each site instead of the uploaded files.

    This is the content of one of the sites

    Sites are enabled, DNS correctly resolved, files are inside /srv/www/mydomain.com/web but I cannot see them,

    one of the sites is www.phonevision.com.ar

    External IP is 200.16.120.38

    I read all docs available and still get no clue, any help will be appreciated.

    Thanks in advance.

    jb
     
  2. till

    till Super Moderator

    Delete the index.html file in /srv/www/mydomain.com/web/ and your custom index file like a index.php page will show up.
     
  3. jbuchmann

    jbuchmann New Member

    I have already deleted the original index.html and upload with ftp user my own site (also named index.html):

    but I keep seeing welcome page as you can see at www.phonevision.com.ar

    Thanks for your help

    Best Regards

    JB
     
    Last edited: Feb 7, 2013
  4. till

    till Super Moderator

    It might be that you see the index page from a differnt website. If you have more then one site on your server, ensure that you do not mix IP addresses and * in the site settings of the different sites.
     
  5. jbuchmann

    jbuchmann New Member

    That seems to be the problem, I have all sites with * under IPv4-Address, I change * for IP (200.16.120.38) and now I can see the webpage.

    One more thing please, when I try to reach http://mysite.com/webmail instead of see Squirel web page it download the document, as is docs type in Apache were not configured

    This works fine during installation as I check it when installing, but after uploading sites when I check allways download the file instead of executing it.

    Thanks again,

    JB
     
  6. jbuchmann

    jbuchmann New Member

    This code works, as is posted in http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52042&page=4

    Sorry for ask before search.
     

Share This Page