Cannot index pages

Discussion in 'Installation/Configuration' started by llamy, Jun 27, 2007.

  1. llamy

    llamy New Member

    Hi Falko and all,

    Thanks very much for the forums and your help for the linux community.
    I, myself i'm a linux biguinner with some serious questions i did not find
    any answers yet for about 3 days now even in the forums. So please Falko, and everyone else, your help will be once more greatly appreciated. Thx.

    here is the environnement :

    I have just installed Fedora core 6 with your tutorial the perfect lamp server. The installation of ISPConfig was very good and everything is working fine except that postfix gives some errors at system shutdown, but i will have to check the postfix logs to see what it is exactly, but at this time i have this issue now which is much more important for me.

    here is the issue :
    when i try to access my website by ( it gives me the following error page :
    Not Found
    The requested URL /index.html was not found on this server.
    but when i type ( in the url i get the apache welcome. This is the only page i get on my site i cannot even get it through the

    To try to solve that i added the following directive with ISPConfig:

    <Directory /var/www/>
    # i have also tried with /var/www/ but still same !#results.
    Options +Includes +FollowSymlinks -Indexes
    AllowOverride All
    Order allow,deny
    Allow from all
    <Files ~ "^\.ht">
    Deny from all

    But still the problem is there. After that i modified my httpd.conf to

    AllowOverride All
    instead of
    AllowOverride None

    But like before after restarting ISPConfig server, the problem is still there. So i changed it back to the normal httpd.conf file. Here is the exact copy of my httpd.conf file. And i do not have any .htaccess file in /var/www/web1/web.

    Please help me! i fill lost now for 3 days. Thanks very much.

    it looks like i have to post again the httpd.conf file because it is too long here.
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    ? What's in Vhosts_ispconfig.conf? Did you disable SELinux??
  3. llamy

    llamy New Member

    Got it working!

    Actually i finally got it working and talked about that in the previuos post.

    Thanks Falko.

Share This Page