cannot acces stats on only one virtual host on server

Discussion in 'Installation/Configuration' started by larieu, Jun 12, 2015.

  1. larieu

    larieu New Member


    I have 4 VistualHosts on the server for 3 of them everything seems fine

    user admin
    pass passadmin config in ISPconfig

    all ok

    for one ( the #3 of 4 )
    this gets into the "page not found" error

    on the HDD I can find those files generated and current data in them
    IF I move in an convenient place on other domain and change the ownership I can see them
    only in the default location doesn't work

    the server is CentOS 6.5 with ISPConfig3 Version: and apache Server version: Apache/2.2.15 (Unix) Server built: Oct 16 2014 14:48:21

    config in vhost files and in .htacccess and .htpasswd seems ok
    I cannot find a way to catch where is something wrong
    Any help to point in the rigt direction is welcomed
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The most likely reason is that a cms system installed in this website has a .htaccess file that interferes with the name or location of the stats folder. try to rename the .htaccess file in the web/ folder and see if you can access stats then.
  3. larieu

    larieu New Member

    This is the tricky part

    I have checked with diff against any of the working websites
    diff /var/www/clients/client1/web1/web/.htaccess /var/www/clients/client3/web5/web/.htaccess
    no differences

    diff /var/www/clients/client1/web1/web/stats/.htaccess /var/www/clients/client3/web5/web/stats/.htaccess
    < AuthUserFile /var/www/clients/client1/web1/web/stats/.htpasswd_stats
    > AuthUserFile /var/www/clients/client3/web5/web/stats/.htpasswd_stats

    which seems ok
    I have checked the ownership and chmod of the .htaccess files and seems ok
    if I check in the access_log it seems that I get to the file , but on web interface I receive the file not find error
    I have moved the /htaccess and the associated pass file to a convenient location and it started to work
    (without asking for pass - which is ok)
    I have regenerated this files from ISPCOnfig interface ( sites > ...> statistics > just put again the pass )
    an it works - it ask for pass and is ok
    I have double checked the new file with old file ( via diff )
    they are identical , same ownership, length, content ...
    no clue why the error
    but is solved

Share This Page