Can send email but not recieve email

Discussion in 'Server Operation' started by rtrynor, Nov 5, 2010.

  1. rtrynor

    rtrynor New Member

    Him not sure if this is part of the problem. I can send but can not recieve email from my server. I also just noticed that if i do http://letsebid.com/webmail that I get an error 404. Not sure if Ispconfig is creating all the correct directories or not when I setup my server.

    Here is the error I get back when I try to sent to that address:
    Reporting-MTA: dns; letsebid.com
    X-Postfix-Queue-ID: 34AAC1FC4CF
    X-Postfix-Sender: rfc822; [email protected]
    Arrival-Date: Fri, 5 Nov 2010 08:41:13 -0400 (EDT)

    Final-Recipient: rfc822; [email protected]
    Original-Recipient: rfc822;[email protected]
    Action: failed
    Status: 5.1.1
    Diagnostic-Code: X-Postfix; unknown user: "info"


    Being new to this linix I was woundering should is be looking for the user "info" or "[email protected]" ? Maybe a config file is not right. Everything is working fine I just can not recieve email or use the webmail, but I never need that anyway.

    Being new to linix I am using Debian and Ispconfig3 I am not sure where to find the log file. I have read lots of the posts about this problem by none have helped yet. I am using putty to look at files. I can go right to the server as it sits next to me if need be. I may have my whole system installed wrong but everything seems to be working right now except not recieving email so I think it may be a somple config problem.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I've posted an answer in your other thread. :)
     
  3. rtrynor

    rtrynor New Member

    Just tried that and so far it looks like it is working. I'll have to check things out a little better to make sure things like the catchall and so on are working but seems to be working now. THANKS :)
     

Share This Page