Can not log-in to webmail

Discussion in 'Installation/Configuration' started by last_warrior, Apr 1, 2009.

  1. last_warrior

    last_warrior New Member

    I am running CentOS 5.2 and ISPConfig 3.0.1.1.
    I have installed ISPConfig on new server (using perfect installation guide). After i have created new mailbox i can not log in to webmail using name : info@adg.net and password.
    I found in logs:
    Code:
    Apr  1 20:05:01 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
    Apr  1 20:05:01 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1]
    Apr  1 20:05:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
    Apr  1 20:05:01 localhost imapd: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1], time=0
    Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Apr  1 20:06:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
    Apr  1 20:06:01 localhost imapd: LOGIN FAILED, user=info@adg.net, ip=[::ffff:127.0.0.1]
    Apr  1 20:06:06 localhost imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:127.0.0.1], rcvd=54, sent=332
    
    Plese, help. May be you have any ideas ?
     
  2. till

    till Super Moderator

    Take a look at the monitoe module, are any errors listed there?
     
  3. last_warrior

    last_warrior New Member

    In monitor page i see only one warning :
    Code:
    State: warning
    0 unknown | 0 info | 1 warning | 0 critical | 0 error
    
    ok:
    The state of your Hard-Disk space is ok [More...]
    Your Mailq load is ok [More...]
    Your RAID is ok [More...]
    Your Server load is ok [More...]
    All needed Services are online [More...]
    The System-Log is O.K. [More...]
    
    warning:
    Your Virus-protection is OUTDATED! [More...]
    
     
  4. falko

    falko Super Moderator

    Are there any other errors in your mail log?
     
  5. last_warrior

    last_warrior New Member

    I found one more error in maillog:
    Code:
    Apr  4 13:15:01 localhost amavis[2527]: ...o::Crypt::OpenSSL::RSA::import_random_seed Digest::SHA Error
    
    Today i have trued to connect to server using pop3 protocol (i am using Mozilla Thunderbird client) and i found that i can not connect to POP3 to:

    Code:
    Apr  4 14:22:40 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:85.254.208.2]
    Apr  4 14:22:40 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
    Apr  4 14:22:50 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
    Apr  4 14:23:00 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:85.254.208.2]
    
     
  6. last_warrior

    last_warrior New Member

    All OK!

    I solve this problem.
    i have turbed on log in authdaemonrc and i found that one in maillog:
    Code:
    commodore authdaemond: libauthmysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory
    
    After this I reinstal courier-authlib-mysql-0.62.1-1.i386.rpm
    And now all work fine :)

    Thanks to all for help :)
     
    Last edited: Apr 4, 2009

Share This Page