can not forward an email to an email that is forwarded again

Discussion in 'Installation/Configuration' started by sygram, Nov 16, 2009.

  1. sygram

    sygram Member

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please check the mail log for errors.
     
  3. sygram

    sygram Member

    Thanks for your reply,

    i sent the email again. This is what i get from var/log/maillog.
    It says that the email is delivered to maildir , but the email is not forwarded to the other address.

    Log file :

    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/smtpd[17333]: connect from shaka.webappcabaret.net[174.36.254.80]
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/smtpd[17333]: setting up TLS connection from shaka.webappcabaret.net[174.36.254.80]
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/smtpd[17333]: TLS connection established from shaka.webappcabaret.net[174.36.254.80]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/smtpd[17333]: 9AE586169A4: client=shaka.webappcabaret.net[174.36.254.80]
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/cleanup[17336]: 9AE586169A4: message-id=<4B02AD29.3060902@externaldomain.com>
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/qmgr[8180]: 9AE586169A4: from=<sender@externaldomain.com>, size=984, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/local[17338]: 9AE586169A4: to=<root@cl-t039-440cl.privatedns.com>, orig_to=<address1@domain1.com>, relay=local, delay=0.06, delays=0.05/0/0/0.01, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to maildir)
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/qmgr[8180]: 9AE586169A4: removed
    Nov 17 09:03:24 cl-t039-440cl postfix/smtpd[17333]: disconnect from shaka.webappcabaret.net[174.36.254.80]

    Thanks

    Leon
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    As far as I see, the mail gets delivered to root. Is address1 maybe listed in /etc/aliases?
     
  5. sygram

    sygram Member

    no, the address is not in aliases.

    the email seems to be delivered to webupdate@domain1.com . I have set a rule whatever arrives to webupdate@domain1.com to be forwarded to info@domain1.com that is again forwarded to newaddress@newdomain.com.

    If i send something to info@domain1.com this is forwarded to newaddress@newdomain.com without any problems. The problem occurs that the email is not forwarded from webupdate@domain1.com to info@domain1.com ... Can you try this on your server ? I have used the perfect setup to configure postfix...

    Regards,
    Leon
     

Share This Page