Bitwarden not send emails

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Peter Oudenes, Nov 2, 2020.

  1. Peter Oudenes

    Peter Oudenes New Member

    Hi All,

    My ISPConfig work great, websites, db, email etc... perfect!!! but I try to config my "Bitwarden" Add-on app inside a docker to send emails to users (myself)
    When I try to config and try to send a test email i get errors like this: (different way to try connect)

    Enabled SSL, disabled TLS, Port 587:
    warning: TLS library problem: error:14094418:SSL routines:ssl3_read_bytes:tlsv1 alert unknown ca:../ssl/record/rec_layer_s3.c:1544:SSL alert number 48:
    Enabled SSL, disabled TLS, Port 995:
    Disconnected (no auth attempts in 15 secs): user=<>, rip=77.251.236.128, lip=45.153.186.33, TLS handshaking: SSL_accept() failed: error:1408F10B:SSL routines:ssl3_get_record:wrong version number, session=<3e8hUxyzoplN++yA>
    Enabled SSL, disabled TLS, Port 465:
    warning: TLS library problem: error:1408F10B:SSL routines:ssl3_get_record:wrong version number:../ssl/record/ssl3_record.c:332:

    Enabled SSL, Enabled TLS, Port 587:
    NO WARNING, only lost connection
    Enabled SSL, Enabled TLS, Port 995:
    Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=77.251.236.128, lip=45.153.186.33, TLS handshaking: SSL_accept() failed: error:14094418:SSL routines:ssl3_read_bytes:tlsv1 alert unknown ca: SSL alert number 48, session=<6QEgaByzHuNN++yA>
    Enabled SSL, Enabled TLS, Port 465:
    warning: TLS library problem: error:14094418:SSL routines:ssl3_read_bytes:tlsv1 alert unknown ca:../ssl/record/rec_layer_s3.c:1544:SSL alert number 48:

    Does someone have Bitwarden working with SMTP Email settings working?
     

Share This Page