BIND inssue ?

Discussion in 'Installation/Configuration' started by finity, Oct 28, 2007.

  1. finity

    finity New Member

    Hello everybody.

    I have the following scenario.:
    - 3 computers having openSUSE 10.3 installed on them, and a rooter to connect to the internet and between them. On one of the computer, the strongest I have installed the ISPconfig control panel following the tutorial. All got without an error. I can define sites, clients, reseller.

    I tried to define a new site: In ISPconfig all seems ok. Except I can't access this domain in the intranet ... What could be the problem ? The ISPconfig I can access from the other computers only when using the ip-address. Trying to access the computer using the host name does not work, also trying to access any site defiend / created on the ISPconfig server does not work.

    Any ideea should be helpful.

    I need this intranet configuration to test my applications before sending them to a real server.

    Thank you !

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. finity

    finity New Member

    Hello Till

    Thank you for the answer. I know how to set up this on windows. The problem is that all 3 computers are running openSUSE, and they all connect to a rooter. So no windows involved.

    On the rooter I have setup a pppoe connection, and I had to enter there on the rooter the DNS servers of my ISP.

    Could this be the issue ? I mean ... I didn't get any errors on installation. I realy think it is a setting issue!

    Thank you !

  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    On Linux systems you can modify /etc/hosts. :)

Share This Page