AWStats - missing info

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Agent_M, Jan 6, 2011.

  1. Agent_M

    Agent_M New Member

    There is certain info that I don't get in awstats, like "Search Keyphrases", "Connect to site from", "Robots/Spiders visitors (Top 10)" and a couple of others.

    I tried changing the log format in the awstats.conf file from 4 to 1 and that seemed to display the missing info, but it didn't seem to record all the visits to each site, so I have changed it back to 4, now the visits seemed to have improved, but the other info isn't displayed.

    Is this just a config issue, or something else, what log format should it be using?
     
  2. Agent_M

    Agent_M New Member

    Is it possible for someone who has this working correctly to post their "etc/awstats/awstats.conf" config file, so I can compare mine ( especially the log format setting ).

    Cheers :)
     
  3. wiss

    wiss New Member

    Same problem.

    Sections:
    "Search Keyphrases", "Connect to site from", "Robots/Spiders visitors (Top 10)"

    are empty.

    Anithing to do?

    Thx.
     
  4. Agent_M

    Agent_M New Member

    Sorry to bump this thread, but does anyone have the conf file? or know what the log format should be?...or even why I'm missing info?
     
  5. wiss

    wiss New Member

    the same problem,

    I use ubuntu 10.4 and today update de awstas and the problem continues;

    any solution?
     
  6. baskin

    baskin New Member

    After one month of stats, the new month is missing 21,22,23 hours stats.
     
  7. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    It's working for me (ISPConfig 3.0.4.4).
     

Share This Page