Autoinstaller ISPConfig script

Discussion in 'Tips/Tricks/Mods' started by diablo666, Mar 27, 2015.

  1. NginxHolic

    NginxHolic New Member

    EDIT: I have solved the problem.Tq

    Both of them. :)
    One more thing, I can't access domain/stats/ page with NGINX configuration.
    The files are there, but web shows error 403.
    How to fix this? Tq
     
    Last edited: Jun 16, 2015
  2. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    A question: but the installation was done on a fresh server?
    You talked about XFCE and similar...
     
  3. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    OK i've started the implementation of Centos 7 support. Need some time ...
     
  4. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Version 1.0.14 is out with first Centos 7 support.
    Wrote yesterday and today, not tested well, lot of things are missing, so use carefully :)
    https://github.com/servisys/ispconfig_setup
    Any help or bug issue is appreciated :)
     
    till likes this.
  5. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Hi there, we just released version 2.0.0 with support for Multiserver Setup, for now working only on Debian 8 :)
    As usual, any help is welcome! :D
     
    till likes this.
  6. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Jesse Norell and ztk.me like this.
  7. budgierless

    budgierless Member

    Dose this work on ubuntu 12.04?
    Thanks
     
  8. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Last edited: Jul 9, 2016
    till likes this.
  9. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    tal56 and till like this.
  10. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    The parameter for 3.1 are always the same or there some other voices?
     
  11. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Take a look into the folder docs/autoinstall_samples/ of the ispconfig tar.gz file for the latest version of the autoinstall.ini
     
    diablo666 likes this.
  12. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Thank you very much.
     
  13. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    I've a little problem, with the automated install script.
    All seems to wokring fine, but after panel install accessing to port https://FQDN:8080 i'll get the homepage of apache instead of ISPconfig login.

    The only strange thing is something related to SSL certificate, but sound strange that's the problem.

    Code:
    [Thu Sep 29 20:07:34.461376 2016] [mpm_prefork:notice] [pid 95779] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
    [Thu Sep 29 20:07:35.372355 2016] [ssl:warn] [pid 101878] AH01906: ubuntu-16.servisys.it:8080:0 server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
    [Thu Sep 29 20:07:35.372448 2016] [ssl:warn] [pid 101878] AH01909: ubuntu-16.servisys.it:8080:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
    [Thu Sep 29 20:07:35.372552 2016] [ssl:error] [pid 101878] AH02217: ssl_stapling_init_cert: can't retrieve issuer certificate! [subject: O=Internet Widgits Pty Ltd,ST=Some-State,C=AU / issuer: O=Internet Widgits Pty Ltd,ST=Some-State,C=AU / serial: E1398604E8F32D97 / notbefore: Sep 29 17:56:44 2016 GMT / notafter: Sep 27 17:56:44 2026 GMT]
    [Thu Sep 29 20:07:35.372556 2016] [ssl:error] [pid 101878] AH02604: Unable to configure certificate ubuntu-16.servisys.it:8080:0 for stapling
    [Thu Sep 29 20:07:35.383518 2016] [auth_digest:notice] [pid 101880] AH01757: generating secret for digest authentication ...
    [Thu Sep 29 20:07:35.409518 2016] [ssl:warn] [pid 101880] AH01906: ubuntu-16.servisys.it:8080:0 server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
    [Thu Sep 29 20:07:35.409546 2016] [ssl:warn] [pid 101880] AH01909: ubuntu-16.servisys.it:8080:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
    [Thu Sep 29 20:07:35.409606 2016] [ssl:error] [pid 101880] AH02217: ssl_stapling_init_cert: can't retrieve issuer certificate! [subject: O=Internet Widgits Pty Ltd,ST=Some-State,C=AU / issuer: O=Internet Widgits Pty Ltd,ST=Some-State,C=AU / serial: E1398604E8F32D97 / notbefore: Sep 29 17:56:44 2016 GMT / notafter: Sep 27 17:56:44 2026 GMT]
    [Thu Sep 29 20:07:35.409610 2016] [ssl:error] [pid 101880] AH02604: Unable to configure certificate ubuntu-16.servisys.it:8080:0 for stapling
    [Thu Sep 29 20:07:35.411133 2016] [mpm_prefork:notice] [pid 101880] AH00163: Apache/2.4.18 (Ubuntu) OpenSSL/1.0.2g configured -- resuming normal operations
    [Thu Sep 29 20:07:35.411146 2016] [core:notice] [pid 101880] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
    
    The configuration file of apache for ispconfig are regaularly created.

    Any idea?
     
  14. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    check that mod_fastcgi is installed and enabled in apache.
     
  15. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    sorry, mod_fcgi in this case.
     
  16. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Damn Till, you know anything :)
    Ok, problem fixed, missing some packages :)
     
  17. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    You know if there's a way to automate certbot, or if we can use the package provided from Ubuntu Repository?
     
  18. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    Can't automate this two

    Code:
    MySQL server port [3306]:
    Admin password [admin]:

    In docs i've found nothing about that...
     
  19. diablo666

    diablo666 Active Member HowtoForge Supporter

    till likes this.
  20. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    I've added this to the bugtracker.
     

Share This Page