Apps missing problem after update to 3.1

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Gert, Sep 29, 2016.

  1. Gert

    Gert New Member

    I updated ISPConfig to 3.1 today.
    After that I got 404 NOT FOUND error, in logs I found that it didn't find it in the APPS folder. I made a symlink from /usr/share/roundcube.
    That made the webmail go to blank page. If I looked logs again it showed :
    2016/09/29 13:30:07 [error] 8094#0: *1890466 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  include_once(/etc/roundcube/debian-db.php): failed to open stream: Permission denied in /etc/roundcube/ on line 22
    PHP message: PHP Warning:  include_once(): Failed opening '/etc/roundcube/debian-db.php' for inclusion (include_path='/var/lib/roundcube/program/lib:.:/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/roundcube/program/lib') in /etc/roundcube/ on line 22
    PHP message: PHP Warning:  Error writing to log file /var/lib/roundcube/logs/errors; Please check permissions in /usr/share/roundcube/program/lib/Roundcube/rcube.php on line 1060
    PHP message: PHP Warning:  Configuration error. Unsupported database driver:  in /usr/share/roundcube/program/lib/Roundcube/rcube.php on line 1160" while reading response header from upstream, client: ***.***.**.***, server: _, request: "GET /roundcube/ HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/lib/php5-fpm/apps.sock:", host: "*******.*******.**:****"
    Same goes for PHPMyAdmin. That doesn't show up aswell.
    Last edited: Sep 29, 2016

Share This Page