apache2 not really running

Discussion in 'Installation/Configuration' started by blackflag, May 8, 2006.

  1. blackflag

    blackflag New Member

    Hello all,
    I use ispconfig 2.2.2 on debian sarge.
    When I do:

    HTML:
    willy:/etc/apache2# /etc/init.d/apache2 force-reload
    Forcing reload of web server: Apache2[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x..132:80 has no VirtualHosts
    [Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
    [Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts
    [Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.132:80 has no VirtualHosts
    [Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
    [Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts
    
    And the websites are not reachable.
    I googles a lot and tried thinks since hours but can not find a solution.
    When I understand the failure correct then there must be secondary entries.
    I looked and looked but can not find it!
    And there is no secondary apache2 process running!
    So what is wrong?

    can someone help?

    tia
    stefan
     
  2. MvincM

    MvincM New Member

    Hi,

    Are you sure you don't have twice or more
    "Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"
    in your apache2.conf?

    It looks like you have to much includes.

    Best regards,
    MvincM
     
  3. blackflag

    blackflag New Member

    cool!!! :) The apache2 errors are away!

    but Im not able to see the websites.
    And I can not found apache errors.

    dont know what is wrong!

    tia
    stefan
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    What happens in your browser? Any errors?
     
  5. MvincM

    MvincM New Member

    Hi,

    In apache2.conf must be one entry: "Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"

    Try to change something in your site config - to regenerate Vhosts_ispconfig.conf nad reload Apache (it is done automaticly).

    Then try to open site in browser. If it doesn't work plese pase last entry from /var/log/apache2/error.log and /var/lob/apache2/access.log

    Best regards,
    MvincM
     

Share This Page