Annoing issue - you need to login

Discussion in 'General' started by smartcall, Feb 9, 2007.

  1. smartcall

    smartcall ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Hello to all,

    Every once in a while I get the Login screen of ISPConfig. It happends while I work in it - create site or client, or anything else.
    And I don't mean that my session has expired. Because it can happen 1 minute after I logged in and started to work.
    And of course when I log back in I need to do it all again.

    What could be the problem?

    Thanks.
     
  2. martinfst

    martinfst ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Un-usual. At the time you loose your session / get thrown out, do you find any error in the ispconfig error log? /root/ispconfig/httpd/logs/error_log
     
  3. smartcall

    smartcall ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    This is what I see at about the last time

    [Fri Feb 9 18:29:48 2007] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server ns1.smartcall.bg:81, client 85.130.92.151) (OpenSSL l
    ibrary error follows)
    [Fri Feb 9 18:29:48 2007] [error] OpenSSL: error:1408F119:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac
    [Fri Feb 9 18:31:18 2007] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server ns1.smartcall.bg:81, client 85.130.92.151) (OpenSSL l
    ibrary error follows)
    [Fri Feb 9 18:31:18 2007] [error] OpenSSL: error:1408F119:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac

    And one more thing - not related to the above, but I see it tn the log

    zip warning: Permission denied
    zip warning: could not open for reading: sait/configuration.php

    does this mean, that backups are not working as root? Because I run suPHP and I chmod files that I don't want to be read by others to 600.
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Backups are run as user admispconfig.
     

Share This Page