All sites: Welcome to your website! (files not loaded)

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Aivaras, Mar 6, 2017.

  1. Aivaras

    Aivaras Member

    All sites cant load thier files. The standard welcome message on all sites, after upgrade.

    Server system state is OK (GREEN)
    When are trying to reach the site through https - works!.
    I do not understand, it mean PHP is running? So what's wrong?

    Please help... :)

    Example site with http and with https:
    ---------------
    Welcome to your website!
    This is the default index page of your website.
    This file may be deleted or overwritten without any difficulty. This is produced by the file index.html in the web directory.

    For questions or problems please contact support
    ------------------
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 6, 2017
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Did you delete the index.html file? Index.html has a higher priority then e.g. index.php. so if you have both files, delete index.html.

    Please remove the links from your post. Thanks!
     
  3. Aivaras

    Aivaras Member

    Yes, Index.html was removed. There are no index.html files (While it seems that there is a)..
    Seems that php files not opened only, AND opened in https only.
    for example file robots.php (robbots.txt):
    http://lovetoys.lt/robots.php
    https://lovetoys.lt/robots.php

    (Please xheck, and I Will remove links)
     
  4. Aivaras

    Aivaras Member

    maybe there are broken letsencrypt? And I need it remove and reinstall?
     
  5. Aivaras

    Aivaras Member

  6. Aivaras

    Aivaras Member

    And.. My error log has very strange errors.. :)
    Code:
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsDebugGroup ::= { nsConfigGroups 1 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: snmperrErrMessage ::= { snmperrs 101 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: snmperrErrorFlag ::= { snmperrs 100 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: snmperrNames ::= { snmperrs 2 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: snmperrIndex ::= { snmperrs 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsTransactionTable ::= { nsTransactions 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsLogStatus ::= { nsLoggingEntry 5 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsLogMaxLevel ::= { nsLoggingEntry 4 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsLogType ::= { nsLoggingEntry 3 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsLogToken ::= { nsLoggingEntry 2 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsLogLevel ::= { nsLoggingEntry 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendResult ::= { nsExtendOutput1Entry 4 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendOutNumLines ::= { nsExtendOutput1Entry 3 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendOutputFull ::= { nsExtendOutput1Entry 2 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendOutput1Line ::= { nsExtendOutput1Entry 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendOutLine ::= { nsExtendOutput2Entry 2 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-EXTEND-MIB: nsExtendLineIndex ::= { nsExtendOutput2Entry 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsNotifyStart ::= { netSnmpNotifications 1 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsNotifyShutdown ::= { netSnmpNotifications 2 }
    Cannot adopt OID in NET-SNMP-AGENT-MIB: nsNotifyRestart ::= { netSnmpNotifications 3 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laErrMessage ::= { laEntry 101 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laErrorFlag ::= { laEntry 100 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laLoadFloat ::= { laEntry 6 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laLoadInt ::= { laEntry 5 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laConfig ::= { laEntry 4 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laLoad ::= { laEntry 3 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laNames ::= { laEntry 2 }
    Cannot adopt OID in UCD-SNMP-MIB: laIndex ::= { laEntry 1 }
    [Mon Mar 06 07:50:34.656633 2017] [mpm_prefork:notice] [pid 7702] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
    [ 2017-03-06 07:50:35.8075 7992/7f5f4b945740 agents/Watchdog/Main.cpp:538 ]: Options: { 'analytics_log_user' => 'nobody', 'default_group' => 'nogroup', 'default_python' => 'python', 'default_ru$
    [ 2017-03-06 07:50:35.8125 7995/7f20e46b3740 agents/HelperAgent/Main.cpp:650 ]: PassengerHelperAgent online, listening at unix:/tmp/passenger.1.0.7990/generation-0/request
    [ 2017-03-06 07:50:35.8242 8003/7fe5331c4780 agents/LoggingAgent/Main.cpp:321 ]: PassengerLoggingAgent online, listening at unix:/tmp/passenger.1.0.7990/generation-0/logging
    [ 2017-03-06 07:50:35.8244 7992/7f5f4b945740 agents/Watchdog/Main.cpp:728 ]: All Phusion Passenger agents started!
    [Mon Mar 06 07:50:35.825612 2017] [suexec:notice] [pid 7990] AH01232: suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
    [Mon Mar 06 07:50:35.923488 2017] [auth_digest:notice] [pid 8012] AH01757: generating secret for digest authentication ...
    [Mon Mar 06 07:50:35.924345 2017] [:notice] [pid 8016] FastCGI: process manager initialized (pid 8016)
    [ 2017-03-06 07:50:35.9289 8018/7f3480a8a740 agents/Watchdog/Main.cpp:538 ]: Options: { 'analytics_log_user' => 'nobody', 'default_group' => 'nogroup', 'default_python' => 'python', 'default_ru$
    [ 2017-03-06 07:50:35.9333 8021/7f3931298740 agents/HelperAgent/Main.cpp:650 ]: PassengerHelperAgent online, listening at unix:/tmp/passenger.1.0.8012/generation-0/request
    [ 2017-03-06 07:50:35.9424 8028/7ff6bd0ea780 agents/LoggingAgent/Main.cpp:321 ]: PassengerLoggingAgent online, listening at unix:/tmp/passenger.1.0.8012/generation-0/logging
    [ 2017-03-06 07:50:35.9425 8018/7f3480a8a740 agents/Watchdog/Main.cpp:728 ]: All Phusion Passenger agents started!
    MIB search path: $HOME/.snmp/mibs:/usr/share/snmp/mibs:/usr/share/snmp/mibs/iana:/usr/share/snmp/mibs/ietf:/usr/share/mibs/site:/usr/share/snmp/mibs:/usr/share/mibs/iana:/usr/share/mibs/ietf:/u$
    Cannot find module (SNMPv2-TC): At line 10 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-DLMOD-MIB.txt
    Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 34 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt
    Cannot find module (SNMPv2-TC): At line 37 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt
    Did not find 'enterprises' in module #-1 (/usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt)
    Did not find 'DisplayString' in module #-1 (/usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt)
    
     
  7. Aivaras

    Aivaras Member

    All sites existing on that server is displayed default index.html file, although it should not be (website files are not loading). Such a feeling that appear strange/non existing index to all.
    Cant find any similar cases in Google. I think here is something wrong with letsencrypt or PHP files permisions.
    Maybe somebody can help?
    Thank you!
     
  8. ahrasis

    ahrasis Active Member

    What did you upgrade? ISPC or your linux distro or else? Can you do php -v and state its output (your php version) as well?
     
  9. Aivaras

    Aivaras Member

    Yes.. php -v displayed many errors like these :
    --------------------
    s/iana:/usr/share/mibs/ietf:/usr/share/mibs/netsnmp
    Cannot find module (SNMPv2-TC): At line 10 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-DLMOD-MIB.txt
    Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 34 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt
    Cannot find module (SNMPv2-TC): At line 37 in /usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt
    Did not find 'enterprises' in module #-1 (/usr/share/snmp/mibs/UCD-SNMP-MIB.txt)
    ----------------------
    The full php -v output of attached...
     

    Attached Files:

  10. ahrasis

    ahrasis Active Member

    With that many errors I am not sure whether you did install things right. I read your other post on how you upgraded your debian that comes with php7.0 by mistake.

    Are you downgrading your distro and try to restore your ISPC and websites? Or is this another server? If it is another server, what is the distro and its version and which server guide did you follow?

    Excuse me for so many questions. Just want to make sure what are the exact problems before troubleshooting them.
     
  11. Aivaras

    Aivaras Member

    This is the same server. My mistake (because I do not understand what's going on, and where tere are problem) - PHP 5.6.3.
    Please click onmy atached txt file.. there are all errors of command php -v
    php-v_output.txt
     
  12. ahrasis

    ahrasis Active Member

    Try "apt-get install snmp php5-snmp".
     
    Aivaras likes this.
  13. Aivaras

    Aivaras Member

    :)
    I have just reinstalled PHP..
    Now all sites in this server shows phpinfo instead of index... (when accessing via http). When accessing via https - all sites shows wrong (alien) index .
    Example:
    http://sms4.pro
    https://sms4.pro
    Now Im fully understand nothing.. :)
    Maybe there are something wrong with LetsEncrypt?... And needs to remove/reinstall?

    But php -v output now withouth errors..

    PHP 5.6.30-0+deb8u1 (cli) (built: Feb 8 2017 08:50:21)
    Copyright (c) 1997-2016 The PHP Group
    Zend Engine v2.6.0, Copyright (c) 1998-2016 Zend Technologies
    with XCache v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
    with Zend OPcache v7.0.6-dev, Copyright (c) 1999-2016, by Zend Technologies
    with XCache Optimizer v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
    with XCache Cacher v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
    with XCache Coverager v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by mOo
     
    Last edited: Mar 7, 2017
  14. ahrasis

    ahrasis Active Member

    Just check how you reinstall php and you should know what you missed. ;)
     
  15. Aivaras

    Aivaras Member

    Now I am already reinstalled everything:
    --------------
    libapache2-mod-php5 php5 php5-common php5-gd php5-mysql php5-imap phpmyadmin php5-cli php5-cgi libapache2-mod-fcgid apache2-suexec php-pear php-auth php5-mcrypt mcrypt php5-imagick imagemagick libruby libapache2-mod-python php5-curl php5-intl php5-memcache php5-memcached php5-pspell php5-recode php5-sqlite php5-tidy php5-xmlrpc php5-xsl memcached libapache2-mod-passenger
    -------------
    Nothing helps... :(
     
  16. ahrasis

    ahrasis Active Member

    It is common that the system will inform you if it is re-installing all the packages as they are or with other dependencies or with some new packages. That's how you would know what are missing in the first place. If you didn't get it, just ignore it. So long your server is working fine, it doesn't matter, at least for now. ;)
     
  17. Aivaras

    Aivaras Member

    I have purge/ all php modules completely, installed it again. Reinstalled everything. Now is no errors there but no one site still not working. There are php info instead of index for all sites.
    Example:
    http://sms4.pro
    https://sms4.pro
     
  18. ahrasis

    ahrasis Active Member

    There could be other things that you have to reinstall. Try service apache2 restart first.
     

Share This Page