added site but ispconfig doesnt created a dir

Discussion in 'General' started by dr_dbox, Jun 23, 2008.

  1. dr_dbox

    dr_dbox New Member

    Hello,
    i just created a new site, completly with mail USer, and admin user.
    The user had the prefix web6_nnnnn.
    But ispconfig didn't created an /var/www/web6_nnnn directory.
    Then i deleted the site.
    And now when i will recreate the site ispconfig reports that a site already using this domainname.

    Waht can i do to fix the problem????

    regards dr_dbox
     
  2. edge

    edge Active Member Moderator

    Empty, or restore the ISPconfig Recycle Bin (the one under ISP manager)
    Also note that the directory will not look like "/var/www/web6_nnnn", but "/var/www/web6"
    The "private" users directory will be in "/var/www/web6/users/web6_nnnn"
     
    Last edited: Jun 23, 2008
  3. dr_dbox

    dr_dbox New Member

    Hello,
    i have emptied the recycle bin but it doesn't solved the problem ;o(

    With the directories you are totally right, but as i mentioned bevore. Ispconfig doesnt created the /var www/web6 directory.

    regards dr_dbox
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Any warnings in /home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log?
    What's the output of
    Code:
    ls -la /root/ispconfig
    ?
    Which distribution are you using?
     
  5. dr_dbox

    dr_dbox New Member

    18.06.2008 - 13:45:47 => DEBUG - The name www.xyiau.de is already in use by another site or domain.<br><br><br> <a href='../../isp_manager/frame_start.php?'>Next &gt;&gt;</a>
    18.06.2008 - 13:56:03 => DEBUG - The name www.xyiau.de is already in use by another site or domain.<br><br><br> <a href='../../isp_manager/frame_start.php?'>Next &gt;&gt;</a>

    bandar:~# ls -la /root/ispconfig
    insgesamt 108
    drwxr-xr-x 9 root root 4096 2008-03-19 10:40 .
    drwxr-xr-x 8 root root 4096 2008-06-23 23:23 ..
    -rwxr-xr-x 1 root root 41628 2008-02-24 12:09 cronolog
    -rwxr-xr-x 1 root root 9673 2008-02-24 12:09 cronosplit
    drwxr-xr-x 12 root root 4096 2008-02-24 11:52 httpd
    drwxr-xr-x 15 root root 4096 2008-02-24 12:09 isp
    -rw-r--r-- 1 root root 8 2008-03-19 10:40 .old_path_httpd_root
    drwxr-xr-x 6 root root 4096 2008-02-24 11:51 openssl
    drwxr-xr-x 6 root root 4096 2008-02-24 12:06 php
    drwxr-xr-x 4 root root 4096 2008-02-24 12:09 scripts
    drwxr-xr-x 4 root root 4096 2008-02-24 12:09 standard_cgis
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 2008-02-24 12:09 sv
    -rwx------ 1 root root 9389 2008-02-24 12:09 uninstall
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you check all recycle bins? Also the ones of the resellers?
     
  7. dr_dbox

    dr_dbox New Member

    Yes,
    all recycle bins are empty :eek:(
     

Share This Page