About to install Debian Sarge 3.1

Discussion in 'Server Operation' started by edge, Jun 14, 2006.

  1. edge

    edge Active Member Moderator

    I'm about to install Debian Sarge 3.1 on a production server (running at the moment Fedora RC4)

    I'm going to use The Perfect Setup - Debian Sarge (3.1) from the guru named 'falko'

    I've done some 'test' runs on an other server and have some questions.

    1) At Install/Remove Some software (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge_p3)

    I do not get the Yes.. Is this a problem?

    2) At Postfix/POP3/IMAP (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge_p4)

    After doing the:
    I get more things to setup after:
    I get this:





    After that it's back to normal again I think..

    I've left the default settings for the 'new' stuff..

    Any info about all this appreciated!

    PS.. Postfix/POP3/IMAP in the To see if SMTP-AUTH and TLS work properly now run the following command:
    The image of the Telnet session is missing/wrong. It's set to: http://www.howtoforge.com/images/31.gif
    It should be: http://www.howtoforge.com/images/perfect_setup_debian_sarge/31.gif
  2. edge

    edge Active Member Moderator

    One more thing...

    I would like to start using the Apache mod_cband (from the Howto @ http://www.howtoforge.com/mod_cband_apache2_bandwidth_quota_throttling)

    Now do I need to install this at the same time when I do the Apache section (apt-get install apache2 apache2-doc) or can I install this later?
    I will also be using ISPconfig on the system!
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer


    The default settings are fine.

    You can do this later.
  4. nenad

    nenad ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    If you are going to install mod_cband & Debian you might use this


    (note that pkg is not the one mentioned in manual but :

    libapache2-mod-cband_0.9.7.4-0bpo1_i386.deb )

Share This Page