403 Error- Forbidden!

Discussion in 'Installation/Configuration' started by actiononline, Dec 14, 2006.

  1. actiononline

    actiononline New Member

    I have moved the hosting of a Joomla website from one ISP to another. Everything went smooth, until I realized that all the images in the components directories are not showing where they need to on the website. This problem affected components such as community builder and acajoom.

    I looked at the directory permissions, and also the ownership of the directories, and no-where can I seem to find a problem. Yet every time i want to access a picture located in the components directory, I get the following error:

    403 Error- Forbidden!


    The following error occurred:

    You are not permitted to access the requested URL
    Please contact the Webmaster with any queries.


    powered by ISPConfig

    Also also looked at the configuration file to make sure that the livesite has www in the URL, and also tested it without the www, but nothing I seem to do can get the images displaying on the website again. So now I have tried most of all the possible Joomla changes.
    Is there any way that ISPConfig might need loosing up somewhere, as I have also already made sure that the PHP Safe mode is off.

    I would appreciate any ideas and thoughts on what could be causing this problem
  2. Falsig

    Falsig New Member

    Have you checked permissions on the NEW imagefolder (and other folders) ?

    Just an Idea.
    Had the same problem just moving sites.

Share This Page