2.2.24 Internal Forwards not working. example: jsmith@1.com to jsmith@2.com

Discussion in 'General' started by friday, Dec 23, 2008.

  1. friday

    friday New Member

    Still using 2.2.24 here. Internal forwards are not working when an email name is similar. For instance, if jsmith@1.com has emails forwarded to jsmith@2.com, the email still ends up in jsmith@1.com's Maildir. The account names are different, jsmith for one, johnsmith for the other, but the name prior to the @ symbol are the same. Bug that has been fixed in later releases?
     
  2. friday

    friday New Member

    Here is the log file that says it should have forwarded, but never did


    Dec 22 22:28:56 mail postfix/local[16328]: C9EBD7DC786: to=<jsmith@2.com>, orig_to=<jsmith@1.com>, relay=local, delay=2.2, delays=0.58/.01/0/1.6, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: procmail -a "$EXTENSIO")

    The names have been altered for this example. Mail is still coming into jsmith@1.com's Mailuser/new, but none for the 2.com address. I do have "keep copy" unchecked, BTW.

    I'm tapped out of ideas at this point.
     
  3. till

    till Super Moderator

    there is no such bug in ISPConfig. Its a problem with your setup.

    1) Enable postfix mode in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php
    2) Make sure that the username prefix is enabled.
     
  4. friday

    friday New Member

    I think I may have disabled username prefix, bit I did enable the postfix_style mode in the file you have listed. We'll see how that goes.
     

Share This Page