#1  
Old 24th October 2005, 11:05
DarkBen DarkBen is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 70
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Bug on ISP User

Hi everybody !
When i log in IPSConfig as a client i have a bug on ISP User window. For example, i choose a user (web33_ben) and i modify his settings :
1) i have "Unlimited" value in WebSpace MB

2) Spamfilter and antivirus (and others input) are blank instead of having a value. If the client validate an operation (creating alias for example), antivirus and spamfilter are stopped for this user !

When i log in with admin account the settings are ok.

My ISPConfig version is 2.0.9 on Debian Sarge. I have installed ISPConfig with the perfect setup tutorial.

What can i do for this problems ?

Tanks a lot for your help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th October 2005, 12:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Either upgrade to version 2.1.0 of ISPConfig, or have a look at this thread: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=596
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 24th October 2005, 14:47
DarkBen DarkBen is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 70
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thanks a lot Falko ! I have modified "edit.php" and uncomment the lines as it was explained on the post you have sended and now all is ok . Do you think that an update would be better ?
Reply With Quote
  #4  
Old 24th October 2005, 16:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DarkBen
Do you think that an update would be better ?
Have a look at the changelog http://www.howtoforge.com/forums/sho...63&postcount=1

The bug has been fixed by you manually, and if you don't need Dutch, Swedish and Polish standard index and error pages then you don't need to upgrade.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 24th October 2005, 16:27
DarkBen DarkBen is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 70
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

Ok,
then i stay with this release

thanks for your work
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Squirellmail and user names in "mail from ..." SkIRmiS Installation/Configuration 2 23rd October 2006 10:37
Sendmail User Error remstedt Server Operation 2 20th October 2005 20:24
User name rather than Real Name in mail header?? deanclaxton Installation/Configuration 1 19th October 2005 02:43
Can't login with user account (ftp) linuxfast General 10 15th September 2005 15:03
User Prefix vs User Suffix skeeta Installation/Configuration 2 21st August 2005 13:36


All times are GMT +2. The time now is 17:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.