#1  
Old 19th May 2005, 18:20
mcfly mcfly is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default CPU details

Is it possible to find out which CPU my dedicated server uses? I'd like to check that I get what I'm paying for...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th May 2005, 13:53
deedee deedee is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Run

Code:
cat /proc/cpuinfo
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd May 2005, 13:34
mcfly mcfly is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Great! Thanks!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.