Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 9th January 2007, 18:38
Mathias Mathias is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I still can't connect my Mailserver:

klippinge-it:~# apt-get install courier-authdaemon courier-authmysql courier-pop-ssl courier-pop courier-imap courier-imap-ssl postfix-tls libsasl2 libsasl2-modules libsasl2-modules-sql openssl spamassassin amavisd-new clamav clamav-daemon zoo unzip unarj
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
courier-authdaemon is already the newest version.
courier-authmysql is already the newest version.
courier-pop-ssl is already the newest version.
courier-pop is already the newest version.
courier-imap is already the newest version.
courier-imap-ssl is already the newest version.
postfix-tls is already the newest version.
libsasl2 is already the newest version.
libsasl2-modules is already the newest version.
libsasl2-modules-sql is already the newest version.
openssl is already the newest version.
spamassassin is already the newest version.
amavisd-new is already the newest version.
clamav is already the newest version.
clamav-daemon is already the newest version.
zoo is already the newest version.
unzip is already the newest version.
unarj is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 2 not upgraded.
klippinge-it:~#
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 9th January 2007, 18:53
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Quote:
I still can't connect my Mailserver:
How / with which program do you try to connect to your mailserver?
Because your output shows everything is installed, though maybe not everything is configured. But lets start at the beginning.
Reply With Quote
  #13  
Old 9th January 2007, 19:10
Mathias Mathias is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I use Outlook Express .

And now I got a connection but can't recive emails .
Reply With Quote
  #14  
Old 9th January 2007, 20:07
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Do you get an error? Anything in a log file on your server (/var/log/....)?
Reply With Quote
  #15  
Old 9th January 2007, 20:57
Mathias Mathias is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The Problems is ... Like we started with...

They dosen't get delivered to my server.

I have related to an DNS Report
http://www.dnsreport.com/tools/dnsre...lippinge-it.dk

ERROR: I could not complete a connection to one or more of your mailservers:
0x535b0baa.arcnXX20.adsl-dhcp.tele.dk: Timed out [Last data sent: [Did not connect]]

That computer Adress shows I dosen't get the mails delivered.
Reply With Quote
  #16  
Old 9th January 2007, 21:16
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Well, that's because this address is your ADSL home line. You should setup/request a valid domain and next point your MX record to this IP. But I have to warn you: most providers block port 25 (required for MX) on ADSL connections. Not to mention almost everyone blocks incoming mail from such servers.

Restart with setting up DNS properly for your local server.
Reply With Quote
  #17  
Old 9th January 2007, 21:27
Mathias Mathias is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My Internet Provider have opened so my Email server should work.

I've talked with them before I wrote here .

But I will then contact them again ...
Reply With Quote
  #18  
Old 10th January 2007, 17:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

So your server is in a data center with a static IP address? Do the MX records for your domains point to that server or somewhere else?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #19  
Old 10th January 2007, 20:08
Mathias Mathias is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi

Sorry about the late answer...

Well... My Internet Provider would look on the case, and then tell me what happend ...

So thanks MartinFst for the help ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High Availability (Load Balancing) behind a firewall geek.de.nz Server Operation 7 4th January 2011 13:58
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Firewall script ColdDoT Server Operation 1 8th May 2006 23:50
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 16:02
I need a suitable firewall. agul Server Operation 4 23rd November 2005 00:12


All times are GMT +2. The time now is 14:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.