Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 26th October 2005, 18:15
kisong kisong is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Talking

Ok ... I finally figured it out!

For some reason, the IPTABLES file did not have an entry for the default port for the IMAP server: 143.

Therefore, I added the port in the allow list, and voila! it worked!


Thanks everyone for being so patient!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup... IMAP help??? leon HOWTO-Related Questions 7 7th August 2008 17:17
Loading configuration file lance Kernel Questions 2 28th February 2007 21:40
IMAP & POP3 FC3 Samer A. Yaghi Installation/Configuration 6 17th October 2005 13:54
Courier IMAP - when does it delete deleted messages?? hagel Server Operation 3 19th August 2005 00:52
30 Default Imap Folders? adamluz Installation/Configuration 9 19th August 2005 00:45


All times are GMT +2. The time now is 22:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.