Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st December 2006, 04:11
BOfH BOfH is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Xen 3.0.3 Setup For Debian Sarge

I have followed the guide to creating the perfect
Xen 3.0.3 install on Debian Sarge. I have managed to get a Dom0 to boot
(this was a bit of an effort as Yaird didn't like my RAID setup and
initramfs doesn't want to install from backports! In the end I upgraded
the machine to unstable, build an initramfs, copied the initramfs off the
machine and reinstalled Sarge! It was messy but it worked!) however I
cannot boot a DomU. It complains about vif0 and says that Hotpluging
support is not working. I have found a great many references to this on
google but noone of them seem to solve my problem. Most seem to relate to
a problem with udev. I am assuming the howto doesn't use udev? Does anyone
have any ideas what is causing the hotplugging problems? I have searched
and searched but I can't figure it out.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st January 2007, 19:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,736 Times in 2,571 Posts
 
Default

What are the exact error messages?

The tutorial uses the Xen 3.0.3 kernel (2.6.16.29, if I remember correctly) which uses udev, so that should not be a problem.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Xen 3.0.3 Setup For Debian Sarge the_idol HOWTO-Related Questions 9 10th January 2007 17:43
The Perfect Xen 3.0.3 Setup For Debian Sarge iptables problem on dom0 ren22 HOWTO-Related Questions 21 7th January 2007 19:32
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49
Problems with "The Perfect Xen 3.0.3 Setup For Debian Sarge" PaulTomblin HOWTO-Related Questions 5 21st November 2006 22:45
The Perfect Xen 3.0.3 Setup For EDGY petersolson HOWTO-Related Questions 2 4th November 2006 01:37


All times are GMT +2. The time now is 09:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.