#11  
Old 24th December 2006, 13:43
alexillsley alexillsley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 396
Thanks: 27
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Yep, i got the output on the .php3 but not on the php,php4 or php5 file
deleted now/info.php
deleted now/info.php3
deleted now/info.php4
deleted now/info.php5


Thanks again, i hope we can get to the end of this problem!

Last edited by alexillsley; 15th January 2007 at 22:11.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 24th December 2006, 13:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

On http://alexserver.redirectme.net/info.php3 I see this:

Quote:
This server is protected with the Suhosin Patch 0.9.6.1
Copyright (c) 2006 Hardened-PHP Project
I think that your problem has to do with this patch/hardened PHP. Can you remove it and test again?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 24th December 2006, 13:54
alexillsley alexillsley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 396
Thanks: 27
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I dont know how to remove it I did not install it, unless it was in the tutorial or already on my OpenSuse 10.2 installation , ill have a look for it on the Software Managment panel on Yast
Reply With Quote
  #14  
Old 24th December 2006, 14:04
alexillsley alexillsley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 396
Thanks: 27
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I just found it in Yast2 php5-suhosin i will temporarily remove it

EDIT: i removed it and restarted apache2 but it still apears not to work any more ideas?

Last edited by alexillsley; 24th December 2006 at 14:09.
Reply With Quote
  #15  
Old 24th December 2006, 14:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

I still see
Quote:
This server is protected with the Suhosin Patch 0.9.6.1
Copyright (c) 2006 Hardened-PHP Project
on the page. Are you sure you removed it?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #16  
Old 24th December 2006, 14:54
alexillsley alexillsley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 396
Thanks: 27
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I checked in Yast2 and it has not got a tick by it any more, i can give you SSH or VNC access if you would like to check
Reply With Quote
  #17  
Old 25th December 2006, 12:45
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Which Apache modules are currently enabled?

What's in the APACHE_MODULES line in /etc/sysconfig/apache2?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #18  
Old 25th December 2006, 19:52
alexillsley alexillsley is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 396
Thanks: 27
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Thanks for your help, merry christmas
Ok,here's the apache module list:

Code:
APACHE_MODULES="actions alias auth_basic authn_file authz_host authz_groupfile authz_default authz_user authn_dbm autoindex cgi dir env expires include log_config mime negotiation setenvif ssl suexec userdir php5 rewrite"
Reply With Quote
  #19  
Old 26th December 2006, 16:57
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Looks ok.

Is it possible that you have more than one vhost for alexserver.redirectme.net in your Apache configuration? What's the ServerName/ServerAlias for the default Apache vhost?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 26th December 2006, 17:49
daveb daveb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: St Louis Mo
Posts: 272
Thanks: 43
Thanked 41 Times in 37 Posts
 
Default

I too iam having this very same issue with suse 10.2
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
VirtualHosts marra87 General 9 12th September 2006 04:09
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58
all my site go to /var/www/ Absolusteph Installation/Configuration 14 11th March 2006 21:27


All times are GMT +2. The time now is 05:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.