Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Feature Requests

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th October 2005, 08:42
yvovandoorn yvovandoorn is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Latest version of phpMyAdmin (phpMyAdmin-2.6.4-pl2) as pkg file.

Currently the package on the website, PHPMyAdmin 2.6.3-pl1 was released in July.

Currently phpmyadmin.net has phpMyAdmin-2.6.4-pl2, normally I'm not all about version # but this fixes an important security bug and phpMyAdmin has only published 9 so far (at least on this website) thus its a pretty big deal for me to patch it.

Thanks

;-).
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th October 2005, 14:54
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
Default UPDATE: phpmyadmin-2.6.4-pl2

Update of the PHPMyAdmin package to version 2.6.4-pl2.

Download:

http://www.projektfarm.com/downloads...-2.6.4-pl2.pkg

Installation:

1) Delete the old PHPMyAdmin package on the shell:

rm -rf /home/admispconfig/ispconfig/web/phpmyadmin
rm -rf /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/phpmyadmin

2) Install the new package with the update manager in the controlpanel.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd December 2005, 17:17
xinman xinman is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default error when i try to add phpmyadmin

I've tried and tried to get phpmyadmin to install but i always get this error...

Installation instructions not found: /home/admispconfig/ispconfig/temp/9c16f4a7b88e20ec8b9eef7d3b1bec90/package.ins

even if i upload the package or if i use a url, doesn't matter i still get the error.

help!
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd December 2005, 17:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Make sure you use the .pkg file (e.g. http://www.ispconfig.org/downloads/p...-2.6.4-pl3.pkg ), and do not unpack it! You have to take the .pkg file as it is.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd December 2005, 17:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
Default

Have you used the link target from the link above or the link as shown in the Browser? The forum shortens links! To be sure to get the right link, copy the link from the ispconfig downloads page on www.ispconfig.org


Make sure you do not unpack the package before you upload it!
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 22nd December 2005, 18:03
xinman xinman is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i've tried from the forum and from ispconfig.org links it always says the same thing i'm using the latest version of ispconfig, any other thoughts
Reply With Quote
  #7  
Old 23rd February 2006, 09:46
saul saul is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I'm having the same issue...

hello all... thanks for the wonderful software!

I am having this same problem on trying to install updates via the web interface:

Quote:
Installation instructions not found: /home/admispconfig/ispconfig/temp/eedd44476fd5dde8fb7003b509ae2cae/package.ins
I didn't unpack the pkg file, and I've been using packages downloaded from the site.. and everything else in my installation was completely straightforward and fine. The only non-standard thing is that I'm on a 64bit debian install... but I can't see how that would be a problem..

Cheers,

saul.
Reply With Quote
  #8  
Old 23rd February 2006, 12:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
Default

Please have a look at this thread:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...9&postcount=10
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 23rd February 2006, 13:10
saul saul is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default thanks!

Thanks Til!

That's done the job. I guess debian 64bit unzip was the problem.

Quote:
sudo cp /usr/bin/unzip /home/admispconfig/ispconfig/tools/unzip/unzip
worked fine - now packages are installing without problems.

I'm impressed by this sytem and your support - it's fantastic!

Cheers,

Saul.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail System doesnt work! crichton Installation/Configuration 3 17th September 2007 23:49
symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time referenc mconigliaro Installation/Configuration 11 28th May 2007 16:31
IMAP & POP3 FC3 Samer A. Yaghi Installation/Configuration 6 17th October 2005 12:54
/stats doesn't work (password not accepted) Hellbound General 6 15th September 2005 15:34
update to latest version hagel Installation/Configuration 7 19th August 2005 11:50


All times are GMT +2. The time now is 01:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.