#1  
Old 19th December 2006, 14:27
mrmagoo mrmagoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTML Mail

I can't send mail with HTML format, the mail is sent but when receive the same mail its on plain text format i see all the html tags like in the html editor.
Any sugestions
Sorry for my bad english
Thanks
Emilio
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th December 2006, 15:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,982 Times in 3,903 Posts
Default

Which mailclient do you use? Have you enabled mailscan in the email settings in ISPConfig for this account?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 19th December 2006, 17:49
mrmagoo mrmagoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Some More Tests

I'm using Outlook Express 6.00.2800.1807 I do some tests I found that the problem is when I use any e-mail client to receibe the mail, Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, Opera. If I use the webmail I have no problem the mensage looks fine but with the clients I get the HTML code instead of the nice looking mesage

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 20th December 2006, 13:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Please disable the Mailscan option for that email account in ISPConfig and try again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving any incoming mail. Jcorrea920 General 11 3rd April 2010 13:08
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
mail log nvn Installation/Configuration 17 9th November 2006 09:50
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs mholownych HOWTO-Related Questions 10 29th May 2006 03:39


All times are GMT +2. The time now is 21:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.