#1  
Old 17th December 2006, 07:24
aladavlis aladavlis is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post problem with pc

Hello,
I am having trouble with my Internet explorer.It is doing some very odd things.Sometimes it will completely close the page i am visiting for no reason or it will be very slow loading pages and when i say slow i mean very very very slow for eg i tried to google something and after 10 minutes of the page trying to load i gave up.I thought that it was perhaps the topic i was searching so i tried putting in random things to see if that made any difference but it didn't.Another problem i had was when i was on a forum and clicked on a link and nothing happened i tried to open a new tab and that wouldn't work either and it would let me access any options that are in my tools menu.i had to restart my computer.Just to let you know i have high speed Internet connection.Thanks in advance to anyone that helps me with this problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th December 2006, 08:41
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,146
Thanks: 4
Thanked 55 Times in 51 Posts
Default

As this forum is about linux servers (and linux computers) I doubt that someone here actually can help you.

If you have problems, then you may want to reinstall your windows (or just move on to Linux).
Reply With Quote
  #3  
Old 21st December 2006, 20:34
johntp johntp is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

One word.....


FIREFOX
Reply With Quote
  #4  
Old 8th January 2007, 19:19
akaiser akaiser is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Two words ...

GET FIREFOX
Reply With Quote
  #5  
Old 9th January 2007, 06:57
johntp johntp is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

3 Words...


Get Firefox Now
Reply With Quote
  #6  
Old 7th May 2007, 01:34
nixen nixen is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i prefer Opera but mmm you use IE with Linux?
Reply With Quote
  #7  
Old 7th May 2007, 13:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nixen
you use IE with Linux?
At least it's possible: http://www.howtoforge.com/ubuntu_internet_explorer
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #8  
Old 7th May 2007, 22:34
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,146
Thanks: 4
Thanked 55 Times in 51 Posts
Default

Well, for webdesign it's essential as MSIE has it's own way to "interprete" standards
Reply With Quote
  #9  
Old 7th May 2007, 23:37
Leszek Leszek is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Poland,Włocławek
Posts: 369
Thanks: 22
Thanked 42 Times in 35 Posts
Send a message via Skype™ to Leszek
 
Default

Let's move on with the propaganda ... Click here and open Your eyes ... Linux is waiting

And by the way You can look for spyware or maybe even viruses on Your Windows system.They may cause problems like that.
Look for unusual processes etc.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Quota Problem with Procmail rafaelenrike Installation/Configuration 1 16th June 2006 02:32
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 14:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.