#1  
Old 14th December 2006, 19:39
yurtboy yurtboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vhost not being updated

Installed this server with apache and was running fine BUT then I wanted to use ISPconfig and wen through falko's install process for ubuntu. Thanks...
THis time though all works fine BUT the vhost file does not get updated? If i do it by hand it all works out fine. Ie copy over the working insert and change it to match the latest site?
Thanks
Al
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th December 2006, 09:30
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,458
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Please have a look here:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...=date+appended
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 19th December 2006, 13:10
yurtboy yurtboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default For me the mistake was

with ubuntu there is apache and apache2.
I figured since I was not using apache it was not needed, ie I was using apache2
But once removed everything worked but the ISPConfig updates.
Once installed it all works again. Seems there is a /usr/bin it needs?
Reply With Quote
  #4  
Old 20th December 2006, 13:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,726 Times in 2,565 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by yurtboy
Seems there is a /usr/bin it needs?
How do you mean that? /usr/bin should exist on every system.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th December 2006, 13:55
yurtboy yurtboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I know ( -:

What I meant but wrote in a rush and did not get across was that I think there was something in /usr/bin that when I removed apache ie apt-get remove apache and just had apache2 install missing.
So when I did changes in the web for ispconfig it did not update the file vhost until I reinstalled apache.
But I will look into it more after since it is working OKAY now except that it adds
ResourceConfig /dev/null
AccessConfig /dev/null
to the top of the file which I need to pound out to make apache2 start?
I will focus more on this shortly, I have two other projects in the way and all is working (though not perfect) for now.
Al
http://rivervalleywebhosting.com
Reply With Quote
  #6  
Old 21st December 2006, 18:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,726 Times in 2,565 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by yurtboy
But I will look into it more after since it is working OKAY now except that it adds
ResourceConfig /dev/null
AccessConfig /dev/null
to the top of the file which I need to pound out to make apache2 start?
Please disable Frontpage extensions in the ISPConfig settings (Management -> Server -> Settings).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zone files are not updated after deletion from web JAYDEE.U Installation/Configuration 1 1st January 2007 10:09
Default Error Pages for sharedip vhost martinoc Feature Requests 1 1st June 2006 00:30
virtusertable not getting updated 22hn Installation/Configuration 5 23rd May 2006 00:37
sasldb2 on Debian in chroot not updated.... andreaskorte Installation/Configuration 2 17th February 2006 00:22
Can't turn of PHP for vhost dmgeurts Installation/Configuration 14 7th November 2005 12:56


All times are GMT +2. The time now is 09:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.