Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th December 2006, 23:46
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,259
Thanks: 215
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default Broken link within ISPConfig?

Within ISPConfig > ISP Manager> Search > Select "Client" > Input = "Nederland" lists a lot of my Dutch clients.
Only the first 30 clients are within the list, but i have much more.

When i click "Weiter" (which is still in German) the rest of my clients are not listed. In stead of that an error occurs, which says:

Not Found
The requested URL /multidoc/list/news_list.php was not found on this server.

Is this a a broken link within ISPConfig?
If yes, i hope it can be fixed within the next release.

Of course i want to fix it myself, but i do not know where i can fix it.
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th December 2006, 10:55
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Thanks for the report. I added it to the bugtracker.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th December 2006, 20:34
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,259
Thanks: 215
Thanked 648 Times in 294 Posts
 
Default

@ your service
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
httpd broken after ISPConfig install ACDII Installation/Configuration 5 21st September 2006 20:16
colocation problem d3m0nic Installation/Configuration 14 23rd June 2006 23:18
Upgrading failed, ispconfig broken and ispconfig won't upgrade again dfriis Installation/Configuration 7 14th June 2006 17:54
Mambo And ISPconfig Link Problem rikardo General 1 9th May 2006 17:45
Mambo And ISPconfig Link Problem rikardo Server Operation 1 9th May 2006 16:41


All times are GMT +2. The time now is 17:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.