#1  
Old 8th January 2006, 17:16
wotikcry wotikcry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default how to intall freeradius

any body can give guide how to intall freeradius in fedore core 4..
thank
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th November 2007, 07:31
ghalban ghalban is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

installation is easy, the problem is how to configure it !
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.