Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st December 2006, 14:48
pontifex pontifex is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem after IP Change

Hi everyone,
i had to change my ip adress.

i entered the new ones in the admin panel of the server features. no when to homepages have the same ip i get sometimes the error shared ip, please enter the domain name instad of the ip.

can anyone help?

CHeers

PM
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st December 2006, 15:19
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 150 Times in 130 Posts
Default

You will also need to change the IP per site.
In ISPconfig go to ISPmanager, and click on the site(s) that you created.
Under the Basis tab, you will see: IP Address:
Make sure that you have selected the new IP address, and click "Save"

Last edited by edge; 1st December 2006 at 15:21.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st December 2006, 18:38
pontifex pontifex is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello,

that is eventually what i did. so how can i prevent that error message?

cheers
OM
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd December 2006, 09:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by pontifex
Hello,

that is eventually what i did. so how can i prevent that error message?
This error message appaers on sites where you did not changed the IP address. Please do as edge advised and the error message will disappear.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
URGENT Web_ problem itgroup Installation/Configuration 11 12th August 2006 17:23
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 22:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.