Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th November 2006, 20:06
alessice alessice is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Support for multi-user

Hello,

mydnsconfig have the support for multi-user/level access? Example, the admin can manage all domain, but can also create an user that can manage only certain domains?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th November 2006, 10:43
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,022
Thanks: 840
Thanked 5,653 Times in 4,462 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alessice
Hello,

mydnsconfig have the support for multi-user/level access? Example, the admin can manage all domain, but can also create an user that can manage only certain domains?

Thanks
Yes, MyDNSConfig supports users and groups and super dmin users.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th November 2006, 23:00
alessice alessice is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, is interesting!

So i have installed mydnsconfig, i have created a new account but when i log in withe the new user:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/mydnsadmin/lib/classes/listform_actions.inc.php on line 112

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 1st December 2006, 16:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Did you follow the instructions on http://www.howtoforge.com/mydns_name_server_p2 to install it?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 5th December 2006, 13:07
alessice alessice is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, but my is not a fresh installation, but i don't thinks that could be this the problem.

Another problem, if i (admin) create an user, when i clink on user name to edit i have this message:

You dont have the permission to view this record or this record does not exist.

Reply With Quote
  #6  
Old 5th December 2006, 14:00
alessice alessice is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, with a fres installations the result is the same, admin work, but if i create a new user an try to login:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/mydnsconfig/lib/classes/listform_actions.inc.php on line 112.

I have made others tests, the problem is in the module DNS, module system works. if i set start module admin i don't see the error until i click on DNS module.

Thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 6th December 2006, 18:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
 
Default

Have a look at this thread: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=7099
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! micko_escalade Installation/Configuration 35 30th March 2007 12:31
Ispconfig update problems from 2.4 to 2.6 adrenalinic Installation/Configuration 23 7th September 2006 13:58
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 14:42
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 11:29


All times are GMT +2. The time now is 19:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.