#1  
Old 29th November 2006, 13:50
sunebeermann sunebeermann is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help Ispconfig

Hey

My server was running debian perfect setup and it was fine. Then i tryed to install ubuntu 6.10 perfect setup. BUT now my pages wont show insted it show funny things. the link is the site with the problem its in danish.

http://www.esgr.dk/root.html and then click on the news tap i show that it wont show but it do show it elsewhere on the same page.

Please help.

Sune
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th November 2006, 14:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,483
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Please enable the Latin-1 default locale in your apache2.conf.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th November 2006, 08:33
sunebeermann sunebeermann is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Okay

how do i do that?
Reply With Quote
  #4  
Old 30th November 2006, 08:37
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,483
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Open your apache configuration, search for the charset settings and remove the "#" in front of the line:

AddDefaultCharset ISO-8859-1
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th November 2006, 08:41
sunebeermann sunebeermann is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Yes

Thank you!!!!

Now it works. ahhhhh thats nice am a happy man again.

Last edited by sunebeermann; 30th November 2006 at 09:01.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig after installation CoDonCo Installation/Configuration 46 14th July 2010 16:54
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 21:01
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 15th April 2006 23:22


All times are GMT +2. The time now is 11:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.