Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th November 2006, 14:29
LinuxDuud LinuxDuud is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't access my website "the normal way"

Hi there,
I just installed ISPConfig with Ubuntu 6.10 on another computer,
And I can only access my website this way: http://<my domain>/<my domain again>/web/.
How can I solve that?
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th November 2006, 17:16
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

What's in your Vhosts_ispconfig.conf, and what's the output of
Code:
ifconfig
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 12th December 2006, 17:24
bss bss is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem... insted of my web site, I get apache Document root..
more info: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=9040
Reply With Quote
  #4  
Old 13th December 2006, 10:59
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,573
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
 
Default

Plaese make sure that you selected the correct IP address in ISPConfig for the website. If you are behind a router, you must select your internal IP address.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
access website via intranet resnostyle General 1 29th October 2006 19:03
really slow website access itgroup Installation/Configuration 2 17th July 2006 15:21
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26
website access while domain is not activ mystix General 10 28th January 2006 13:32
Can not access website after uploading brianetilley Installation/Configuration 21 11th January 2006 19:43


All times are GMT +2. The time now is 19:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.