#1  
Old 11th October 2005, 17:50
AngelDrago AngelDrago is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Florida -- USA
Posts: 100
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Rename Databases

Hey Guys and Girls... is there an easy way to rename the database in ISPconfig from let say web_db1 to anyname i chose... just like the webid...

Thank you all for the help
Angel
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th October 2005, 18:02
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,733
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

You can change this only if you change PHP the script that generates the databases.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th October 2005, 07:01
AngelDrago AngelDrago is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Florida -- USA
Posts: 100
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thank you Till sorry it took me so long to respond

Peace
AngelDrago
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.