Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 21st January 2007, 00:06
Hagforce Hagforce is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 210
Thanks: 37
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Ok, I guess I have to try amavisd-new, ASSP or something....

But I have to find out witch account or accounts have been broken.
There has to be a way to see this.....
I can`t change passwords on several hundred accounts....

I have search high and low to find the log witch shows witch account is used to send, but I can`t find it.

Can anybody please tell me how to find this information?
Without it I can`t get out of this hell.

If i know the accounts that is used, I can change them to strong passwords and problem is mostly solved.

I also see servers say " .. Sender domain must exist (in reply to MAIL FROM command))"
How do I make my FC4TPS do this?

Edit: Just add
smtpd_delay_reject = yes
smtpd_sender_restrictions = reject_unknown_sender_domain
to your main.cf seems to reduse spam sending greatly.

Sorry about all the naging

Last edited by Hagforce; 21st January 2007 at 01:01.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 21st January 2007, 16:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

You can also try this: http://www.howtoforge.com/forums/sho...47&postcount=2
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Setting up a backup mail server setup with two installations of ISPConfig zitch Tips/Tricks/Mods 7 30th December 2006 10:07
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16
Can not recieve mail with de virtual mail adress Mounir Installation/Configuration 9 24th July 2006 23:16
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47


All times are GMT +2. The time now is 05:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.